Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, in cursa pentru sefia DNA

Procurorul Gabriela Scutea, adjunctul Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a confirmat pentru G4media ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Scutea a avut si functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei in perioada OUG 13. Ea a salvat situatia in fata unui dezastru intrucat l-a convins pe ministrul Florin Iordache sa accepte un termen de 10 zile pentru intrarea in vigoare a orgonantei care impunea un prag la abuzul in serviciu si il salva pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive.

In termenul de 10 zile au izbucnit proteste masive care au determinat Guvernul Grindeanu sa elimta o noua OUG de anulare a celebrei OUG 13

Vezi aici CV-ul Gabrielei Scutea

Gabriela Scutea si-a inceput activitatea ca procuror in anul 1995 la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, iar din anul 2003 se observa in CV-ul sau o ascensiune rapida pana la functia de adjuncta a Codrutei Kovesi. Cele mai importante functii detinute au fost: prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Citeste si:
Udrea: Cred că dacă o omoram pe Kovesi, aveam şanse la o pedeapsă...
Udrea: Cred că dacă o omoram...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri