Sefii din Jandamerie si cei care au coordonat interventia din 10 august de la protestul diasporei sunt pusi sub urmarire penala. Acestia sunt chemati la Parchetul General pentru prezentarea acuzatiilor ce li se aduc in acest caz.

Mai multi reprezentanti ai Jandarmeriei Romane, intre care Catalin Sindile si Sebastian Cucos, si un secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne au fost citati, vineri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi anuntati ca au calitatea de suspecti in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Este vorba de acuzatii de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.

Potrivit informatiilor Digi24, ar urma sa se prezinte vineri la Parchetul General seful Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, prim-adjunctul Jandarmeriei Romane, colonel Sebastian Cucos, precum si directorul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, maiorul Laurentiu Cazan, cercetati pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva.

De asemenea, a fost citat vineri la Parchetul General si comisarul-sef de politie Mihai Dan Chirica, secretar de stat pentru relatia cu prefectii din Ministerul Afacerilor Interne.

Procurorii militari au deschis un dosar penal in legatura cu modul in care au intervenit jandarmii in timpul protestului din 10 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri