Sase persoane care au lipit afise si au scris mesaje obscene sambata pe gardul locuintei si pe usa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de politisti cu cate 300 de lei, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa remis sambata Agerpres de Politia Ilfov, in urma unei sesizari prin apelul de urgenta 112, cu privire la faptul ca persoane necunoscute protesteaza pe o strada din orasul Bragadiru, politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat sase persoane.

"Pe numele acestora au fost intocmite procese verbale de contraventie, cuantumul total al amenzilor aplicate fiind de 1.800 de lei (300 de lei pentru fiecare participant), pentru savarsirea contraventiei prevazute de Legea 61, respectiv 'scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse in locuri anume destinate'. Politistii din Ilfov urmaresc in continuare evolutia evenimentelor. Mentionam ca punerea in miscare a actiunii penale pentru infractiunea de 'distrugere' se face in termen de 90 de zile numai la plangerea prealabila a partii vatamate", se mai arata in comunicat.

Mai multe persoane, intre care Malin Bot, au mers sambata la locuinta lui Florin Iordache unde au lipit afise cu mesaje obscene pe usa garajului si au pus un papuc in gard.

Protestatarii si-au filmat actiunea, pe care au initiat-o ca o "reactie" la semnele obscene pe care Florin Iordache le-a aratat Opozitiei in plenul Parlamentului, si au postat-o pe internet.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri