Protestatarii au inceput sa se retraga din Piata Victoriei, in jurul orei 20,00 se mai aflau in fata sediului Guvernului putin peste o suta de persoane.

Printre protestatarii din fata sediului Guvernului s-a aflat si fostul premier Dacian Ciolos, fondatorul Miscarii Romania Impreuna. El a stat de vorba cu cei prezenti la protest si s-a fotografiat cu acestia. Principalul mesaj transmis celor prezenti in Piata Victoriei de fostul premier a fost acela ca, in afara de prezenta la vot, este nevoie si de o implicare a cat mai multor "oameni noi" in politica.

Protestul din fata sediului Guvernului s-a desfasurat fara incidente.

UPDATE ORA 19.34 Protestatarii din Piata Victoriei au format drapelul national din cartoane colorate si au intonat Imnul

Programul "Investeste in...
Citeste si: Plafonul pentru programul "Investeste in tine", majorat de Guvern

Protestatarii care au venit sambata seara in Piata Victoriei au format, in jurul orei 19,00, un drapel din cartoane colorate in rosu, galben si albastru, pe care le-au luminat cu ajutorul lanternelor de la telefoanele mobile.

Peste 1.500 de persoane s-au strans in fata sediului Guvernului, iar dupa ce au format drapelul au intonat Imnul National. Ei au strigat: "Demisia", "Romania, trezeste-te!", "Justitie, nu coruptie", "Afara comunistii din tara".

ORA 18.05 Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au adunat, sambata, incepand cu ora 17,00, in Piata Victoriei, protestand impotriva Guvernului si afisand pancarte cu mesajul "Uniti".Protestul se desfasoara sub sloganul "La multi ani, Romania in Europa!", participantii fluturand steagurile Romaniei si Uniunii Europene.

Parchetul claseaza acuzatiile...
Citeste si: Acuzatiile Jandarmeriei impotriva a trei protestatari au fost clasate

Ei cer demisia Guvernului, scandand lozinci antiguvernamentale cu ajutorul portavocelor, iar unii dintre manifestanti au vuvuzele, fluiere si tobe."Centenar fara penali", "Justitie, nu coruptie", "Iubirea de tara in strada se masoara", "Iesiti din casa, daca va pasa", "Guvern de hoti si de mafioti" sunt cateva dintre scandarile celor prezenti in fata sediului Guvernului.

In Piata Victoriei se afla si reprezentanti ai USR si ai Miscarii Romania Impreuna, care strang semnaturi pentru campania "Oameni noi". Ordinea publica este asigurata de reprezentanti ai Jandarmeriei, pana la aceasta ora nu s-au inregistrat incidente iar traficul nu este restrictionat in zona.

Sursa foto: Agerpres Foto