Casa de avocatura RTPR Allen & Overy a numit-o recent in functia de partener pe Alina Stavaru, care se alatura astfel echipei de cinci parteneri: Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici si Valentin Berea. Alina Stavaru a incheiat pentru RTPR Allen & Overy, in utimii zece ani, proiecte de M&A, in mod particular private equity, proiecte corporate si dreptul muncii.

Alina Stavaru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2004. Timp de patru ani a lucrat pentru o casa de avocatura britanica, iar in 2009 s-a angajat la RTPR Allen & Overy, parcurgand pe rand toate nivelurile ierarhice. In ultimii cinci ani, a activat in calitate de Counsel. Din 2017, este Secretar al South Eastern Europe’s Private Equity and Venture Capital Association.

Noul partener al RTPR Allen & Overy a fost implicata in circa 100 de proiecte in ultimii 5 ani, dintre care 31 de tranzactii de M&A semnate si finalizate in Romania si 22 de proiecte de dreptul muncii.

Printre proiectele de M&A se numara: achizitia A&D Pharma de catre Penta Investments, cumpararea Regina Maria de catre Mid Europa Partners de la Advent (2015), achizitionarea de catre Allianz Capital Partners a 30% din E.ON Distributie Romania (2016), achizitia de catre Facebook a LiveRail group (2014) si vanzarea Profi catre Enterprise Investors (2009) si ulterior catre Mid Europa Partners (2016).

Citeste si:
Ce avocati au asistat juridic Facebook in tranzactia cu LiveRail,...
Ce avocati au asistat juridic...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Ce avocati au lucrat la vanzarea Regina Maria catre Mid Europa