Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere impotriva procurorilor de la DNA care instrumenteaza dosarul Tel Drum.

Procesul a fost deschis luni la Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a VIII-a contencios administrativ, fiind intentat Inspectiei Judiciare - Directia de Inspectie pentru Procurori, avand ca obiect "anulare rezolutie IJ 8009/ij/1976/dip/2018", scrie Agerpres.

Procesul nu are deocamdata fixat un termen de judecata.

Potrivit unor surse judiciare, Liviu Dragnea contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere facuta impotriva procuroarei Alexandra Lancranjan de la DNA, cea care desfasoara ancheta in dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa o condamnare de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

In dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost savarsite in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri