Madalina Mezei, fost director general al TAROM, a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, dupa ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, ca in ziua motiunii de cenzura i-a cerut sa retina aeronave la sol.

Madalina Mezei a declarat vineri, intr-o conferinta sustinuta in fata sediului TAROM, ca ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, i-a solicitat, cu doua zile inainte de votarea motiunii de cenzura, anularea a cinci zboruri interne si identificarea parlamentarilor care se aflau la bordul aeronavelor respective, solicitari pe care le-a refuzat, scrie Agerpres.

In replica, ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri seara, la sediul ministerului, ca nu i-a solicitat fostului director general de la TAROM sa retina avioane la sol, precizand insa ca a intrebat-o pe aceasta ce parlamentari zboara si daca totul este in regula.

Pe de alta parte, premierul demis Viorica Dancila a dispus trimiterea Corpului de control al prim-ministrului la Ministerul Transporturilor si la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM SA, "in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media".

Citeste si:
Cuc ar putea sa-i faca plangere penala Madalinei Mezei
Cuc analizeaza posibilitatea...
Sursa foto: contul personal de Facebook

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
TAROM a platit 900.000 de euro avans pentru 9 ATR-uri fara contract