Casa de avocatura Filip & Company a asistat Benefit Online, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania, la finalizarea procesului de achizitie de catre compania Edenred, lider mondial in domeniul tichetelor de servicii preplatite.

Tranzactia a fost aprobata de Consiliului Concurentei din Romania. Echipa Filip & Company a asistat Benefit Online in toate etapele procesului, inclusiv in evaluarile preliminare, in procesul de structurare, negociere si finalizare a tranzactiei.

“De ceva timp, piata muncii este o piata a angajatilor. Angajatorii sunt nevoiti sa elaboreze si sa implementeze strategii de recompensare care sa raspunda nevoilor diferite ale angajatilor care lucreaza in cadrul companiei. Beneficiile reprezinta un instrument solid de motivare, de stimulare a performantei si de pastrare, pe termen lung, a loialitatii angajatilor, dar si de atragere a noi candidati. Ne bucuram ca am fost parte intr-o tranzactie care va ajuta la dezvoltarea pietei beneficiilor acordate angajatilor”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Ioan Dumitrascu, partener si Head of Commercial Department la Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Ioan Dumitrascu (partener) si a inclus-o pe Monica Statescu (counsel).

Avocatii Filip & Company au avut roluri importante in multe dintre tranzactiile cheie de fuziuni & achizitii din Romania, inclusiv privatizari, tranzactii de capital privat sau achizitii strategice.

Citeste si:
Filip: Optiunea de a trai in Romania nu trebuie sa fie un scarificiu!
Cristina Filip: Avem nevoie...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sodexo introduce Apple Pay pentru clientii sai