1 Iulie 2020

Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategică: trei foști jurnaliști și un fost jandarm coordonează informațiile privind Covid-19



Grupul de Comunicare Strategică, care comunică informații privind evoluția epidemiei de coronavirus, este format din trei foști jurnaliști și un fost jandarm, scrie newmoney.ro. Cei patru coordonează informaţiile privind pandemia de COVID-19 și tot ei sunt cei care, în perioada stării de urgență, au decis închiderea unor site-uri.

Grupul de Comunicare Strategică a fost înființatț pe 3 martie 2020, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat. Membrii Grupului de Comunicare Strategică sunt Andi Manciu, consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea Tv și fostă realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan.

În biroul ei de la MAI, Coșbuc este ajutată de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI) și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm.

Mediafax a informat că unii dintre ei sunt plătiți separat prin firma SC C.S. Marketing PR and Media Production SRL (care are ca telefon de contact numărul unuia din membrii GCS – Sorina Coşbuc), însă aceste informaţii au fost infirmate ulterior chiar de Grupul de comunicare strategică, coordonat de Andi Manciu, consilier al PNL şi al primului ministru, Ludovic Orban.



Citeste si