Conceptul Iyashi Dome, care permite printre altele eliminarea metalelor grele din organism, scaderea in greutate si starea de bine a omului, a fost lansat in Romania, in cadrul hotelului Alpin Resort Hotel&Spa din Poiana Brasov.
"O sedinta Iyashi Dome produce aceeasi cantitate de transpiratie ca o alergare de minim 20 km, fara nici un efect negativ, cum ar fiproducerea excesiva de endorfina, oxigen activ, dezvoltare de acizi grasi, risc cardiac, uzura prematura a corpului", se arata intr-un comunicat.

Printre beneficiile Iyashi Domepentru sanatate se numara eliminarea prin transpiratie a toxinelor acumulate, a metalelor grele, purificarea, regenerarea si infrumusetarea corpului.

De asemenea, tehnologia ajuta la scaderea eficienta in greutate, relaxarea, eliberarea de stres si refacerea echilibrului organismului care duce la energizarea, revigorarea sa si contribuie la reinstalarea starii de bine.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri