Desi reducerile oficiale incep dupa 15 ianuarie, mai multe magazine au deja preturi mai mici la articolele de iarna. Afla de unde si ce poti cumpara la pret redus in aceasta iarna.
In perioada 27 decembrie 2011 - 15 ianuarie 2012, magazinele Reserved au reduceri de pana la 50% la toata colectia toamna-iarna 2011 de imbracaminte si incaltaminte Reserved. In Romania, exista sase magazine Reserved amplasate in centrele comerciale: AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti), European Retail Park Braila, Atrium Center Arad si Arena Mall Bacau.

Reduceri de pana la 50% gasesti in perioada 03.01-29.02 si magazinele D's Damat si Damat Tween. Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.

De asemenea, oferte promotionale de pana la jumatate de pret pot fi gasite si la Lee Cooper.

La magazinele pentru copii Okaïdi, reducerile de cel mult 40% au inceput pe 4 ianuarie si se aplica la toata colectia toamna - iarna 2011. In Romania, sunt cinci magazine Okaïdi deschise in: centrele comerciale Orhideea, Esplanada si Lujerului, Militari Shopping si Baneasa Shopping City.

Reduceri si mai mari, de 60% si 70% pot fi gasite in magazinele Kenvelo si Meli Melo.
Pe segmentul de incaltaminte, retailerii care au dat startul la reduceri sunt Benvenuti (cel mult 55% pana pe 29 februarie), Leonardo(pana la 50%) si Il Passo (cel mult 50% pana pe 31 ianuarie).

Sursa foto: Dreamstime


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri