Roberto Jewellery a investit jumatate de million de euro in primul magazin din Romania si are in plan deschiderea a doua noi unitati pana in 2013, in Sinaia si Mamaia. Valoarea investitiilor va fi similara.


Primul magazine al companiei este amplasat in apropiere de parcul Herastrau, vizavi de Satul Francez.

„Criza financiara nu a ocolit nici piata bijuteriilor, insa romanii si-au pastrat interesul pentru piesele valoroase, cu design deosebit, si au continuat sa le achizitioneze ca pe niste investitii profitabile pe termen lung. Am deschis magazinul din Bucuresti pornind de la aceasta tendinta de achizitie (...).” a declarat Georgios Roberto Kapitsinos , director general al companiei.

Pe langa bijuteriile cu pietre pretioase, compania vinde si accesorii de lux, precum ceasuri, stilouri si brichete.

„Cea mai scumpa bijuterie care poate fi achizitionata din magazin este un colier din aur alb cu safire si diamante.” spune Georgios Roberto Kapitsinos.

Roberto Jewellery a fost infiintata in Grecia si apoi s-a extins in Spania si SUA.

Mai multi retaileri de produse de lux au intrat in 2011 pe piata locala.

Gucci si Armani au deschis primele magazine in aprilie, pe Calea Victoriei, iar in decembrie a intrat in Romania si Valentino, in galeria Grand Avenue din incinta complexului The Grand, din care face parte si hotelul J.W Marriott.

Sursa Foto: Idea go, Freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri