Turneul de golf gazduit de complexul de vacanta de pe litoralul bulgaresc BlackSeaRama Golf & Villas va reuni 40 de jucatori de golf, majoritatea fiind executivi de la cele mai mari corporatii prezente in Romania.
Evenimentul va avea loc pe 12 mai si va fi gazduit de complexul BlackSeaRama Golf & Villas, situat in apropiere de statiunea Balcik.

Printre cei 40 de jucatori se numara Tomas Spurny (CEO, BCR), Guy Poupet (CEO, BRD), Christophe Laurent (Deputy CEO, BRD Finance), Robert Rekkers (ex-CEO, Banca Transilvania), Misu Negritoiu (CEO, ING Bank), Ronald Binkofski (CEO, Microsoft), Andrei Stefan (Deputy CEO, Adevarul Holding), Nicolae Eftimie (CEO, Navlomar Group), Liviu Sfrija (presedinte, BrandPilot), Dan Pazara (director de comunicare, Petrom), Lucian Aldescu (CEO, DPD), Traian Aionitoaiei (CEO, Forth Protguard), Bruno Negoita (presedinte, Ceramica Iasi), dar si antreprenori aflati in topul Forbes 500.

"Premiile pregatite pentru participanti vor da miza si savoare turneului, apreciat inca de la prima editie, marele premiu fiind o croaziera pe Marea Neagra, cu goeleta Adornate – The Pride of Vega", potrivit comunicatului transmis presei.

Se spune adesea ca acest sport este numai pentru oamenii bogati sau ca multe intelegeri de business se incheie pe terenul de golf.

“Este o combinatie de concentrare, miscare moderata, respect al regulilor si socializare. Este managementul loviturilor gresite, te straduiesti sa ratezi cat mai putin. Iar acelasi lucru il abordez si in business. Aceasta este legatura dintre golf si afaceri”, afirma Catalin Briscariu, manager de proiecte in cadrul investitorului in domeniul agricol si forestier Ingleby Romania.

Afla cat de important este golful in afaceri si ce cred managerii si antreprenorii despre acest sport din urmatorul articol publicat de wall-street.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri