Confort ecologic

Romanii sunt tot mai interesat de inovatile tehnologice si opteaza pentru centrale termice in condensare ce ajuta la transformarea locuintei in una ecologica. Sistemul de operare al acestui tip de centrale este foarte simplu: in urma arderii combustibilului rezulta un amestec de gaze arse si vapori de apa. Cantitatea de caldura ce ia nastere la ardere include atat puterea gazului cat si puterea rezultata prin condensarea vaporilor de apa.

Clas Premium are inglobata aceasta tehnologie si raspunde tuturor exigentelor tale datorita schimbatorului de caldura din otel inox cu modul premix. Acesta duce la obtinerea unei eficiente de pana la 108%, net superioare fata de o centrala termica conventonala ce are un randament de maxim 93%.

Consum mai mic cu 35%
Clas Premium este un sprijin in locuinta ta si datorita consumului de gaz mai mic cu pana la 35%. De asemenea, printre avantajele noului model Ariston se numara greutatea redusa, economia de spatiu si functionarea silentioasa.
In plus, acesta dispune de functia Auto prin care centrala alege in mod automat temperatura ideala pentru circuitul central, crescand nivelul de confort si economie. Astfel, tinand cont de gradul ridicat de eficienta, amortizarea investitiei pentru achizitia centralei Clas Premium se face intr-un timp scurt.
Noul model de la Ariston este accesibil unei categorii largi de cumparatori datorita pretului recomandat de 3.590 de lei ce include TVA si kit de evacuare.
Incepand cu luna aprilie, Clas Premium poate fi gasita in reteaua de parteneri autorizat Ariston cu o garante de 3 ani. Mai multe detalii se gasesc pe
www.aristonheating.ro/clas_premium.htm .