Pictorita Diana Tudose, castigatoarea Bienalei Internationale de Arta de la Chisinau din 2011, expune in premiera la Bucuresti seria de lucrari denumita "Inauntru". Expozitia va avea loc in data de 19 iulie, in spatiul expozitional al galeriei The Grand Avenue din complexul multifunctional de lux The Grand.
"In lucrarile mele oamenii sunt reprezentati dormind. Omul scufundat in liniste, sub care chiar si patul doarme, transformat in somn, in reverie, in iubire, in boala si in tot ceea ce inseamna fiinta. Pentru ca in timpul somnului profund suntem foarte aproape de adevar, fiindca eul nu mai este acolo, eul obisnuit, care se manifesta pentru a bloca experienta, nu e prezent; asa se face ca in somnul profund suntem pe punctul de a atrage o alta lume. Acesta lume este pictura mea”, declara Diana Tudose.

Pictorita de 24 de ani este masteranda la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, a avut tot in acest an o expozitie personala la Galeria Adi-Art din Lodz, Polonia si a participat in ultimii cinci ani la 9 expozitii de grup din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Focsani.

Spatiul expozitional oferit dedicat artei se afla in galeria comerciala The Grand Avenue, care reuneste branduri nationale si internationale de renume in magazine de lux concentrate pe 5.000 mp, printre care Alfred Dunhill, Bang & Olufsen, Davidoff, Elysee Parfums et Beaute, Ermanno Scervino, Escada, Exclusive Brands, Louis Vuitton, Rolex, Stefanel, Valentino, Yokko si altele. Pe langa magazinele de mare rafinament, complexul unic The Grand pune la dispozitia vizitatorilor si facilitati bancare, restaurante, cafenele, spatii de relaxare si divertisment.

Complexul multifunctional de lux The Grand detine: galeria comerciala The Grand Avenue, The Grand Offices, hotelul de 5 stele JW Marriott Bucharest, Clubul de Sanatate World Class si The Grand Parking cu peste 500 de locuri de parcare subteran si la suprafata.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri