In acest weekend postmodern.ro va recomanda film in aer liber dar si film la cinema, pentru ca azi are premiera noul film Batman, targ de handmade, doua expozitii de arta contemporana si un spectacol de teatru.

Cinema in aer liber

In Centrul Vechi (in spatele Hanului lui Manuc, Piata Sfantul Anton) puteti vedea in fiecare seara proiectii de filme in aer liber. Intrarea este libera. Programul evenimentului aici.

Premiera weekendului in cinematografe: The Dark Knight Rises

Continuarea lui Batman Begins si The Dark Knight are premiera in acest weekend si intentioneaza sa incheie seria filmelor Batman. In The Dark Knight Rises joaca: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman si Morgan Freeman.

subREAL Retrospect

Expozitia subREAL Retrospect, din cadrul Muzeului National de Arta Contemporana, este dedicata grupului artistic subREAL, primul produs artistic romanesc din ultimii 20 de ani cu activitate continua recunoscuta la nivel international. Mai multe detalii aici.

GreenFair

Gradina racoroasa de la Green Hours va asteapta cu editia din iulie a targului de articole handmade GreenFair, editia numarul 48 a targului.

O piesa desantata

In acest weekend, mai precis sambata de la ora 21:30, se joaca la Godot Cafe Teatru piesa Liei Bugnar in regia Dorinei Chiriac: O piesa desantata. Recomandata daca sunteti in cautarea unei comedii. Puteti citi recenzia aici.

Meditatiile pensulei

Pana duminica la Muzeul Taranului Roman poti admira eleganta caligrafiei japoneze in expozitia Meditatiile pensulei. Intrarea este libera.

Sursa foto:postmodern.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Setari Cookie-uri