Una dintre cele mai populare formatii de rock ale acestor ani, Red Hot Chili Peppers (RHCP), va concerta in aceasta seara, pe Stadionul National dupa ce in urma cu cateva zile formatia “a ridicat in aer” publicul din Zagreb. Afla amanunte despre cel mai recent concert al acestora si ce melodii ar putea asculta (si) romanii.
Pe Hipodromul din Zagreb RHCP a reusit sa incante cei circa 35.000 de fani veniti la concert miercuri seara, membrii formatiei Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Chad Smith si Josh Klinghoffer fiind, la fel ca si in Romania, la prima aparitie in Croatia.

Concertul din Zagreb a inceput cu melodia Monarchy of Roses de pe cel mai recent album al formatiei “I’m With You”. Fanii croati au aratat ca sunt familiari cu melodii de pe albumele “Look Around” si “The Adventures of Rain Dance Maggie” insa cel mai mult au reactionat la melodii vechi precum “Around the World”, “Snow (Hey Oh)”, “Otherside” si “Can not Stop” si legendarele “Under the Bridge” si “By the Way”.

La finalul concertului membri formatiei au interpretat “Californication” impreuna cu o trupa de violoncele din Croatia.

Scena din tara vecina masura 36 de metri lungime si 20 de metri latime fiind echipata cu 6 ecrane de mari dimensiuni. Concertul croat a atras fani din Slovenia, Austria, Ungaria si Italia, lucru ce se va intampla, fara indoiala, si in Romania in seara de vineri.



Ca la orice concert de anvergura, specula cu bilete “este in floare”, acestea pot fi achizitionate si pe site-uri de licitatii precum Okazii.ro, uneori avand pret triplu fata de cel de lista. De asemenea, este de asteptat ca speculanti (“bisnitari”) sa incerce sa vanda bilete langa stadion in ziua concertului, deseori chiar sub nasul politistilor si gardienilor.

Ultimele bilete disponibile la concertul Red Hot Chili Peppers, in tribune si peluza, mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

Organizatorii anunta ca in zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori.

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Vezi setlist-ul concertului din Zagreb mai jos. (via setlist.fm)




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri