Weekend-ul acesta incepe cea de-a saptea editie Anim’est cu premiera ParaNorman si aduce un eveniment-noutate The Night of the Animated Bad Taste, informeaza Postmodern.ro.

Pe langa festinul de animatie, poti prinde ultimele proiectii de la Ro-IFF - Romania International Film Festival 2012, afland si castigatorii Festivalului.

Nici premierele oficiale de film nu se lasa mai prejos: intra in cinematografe mult asteptatul noirSF Looper care nu dezamageste -cu Bruce Willis si Joseph Gordon Levitt - si thriller-ul politist End of Watch, cu Jake Gyllenhaal.

Daca esti iubitor de muzica clasica, trebuie sa stii ca Filarmonica „George Enescu” isi deschide stagiunea 2012 - 2013 la inceputul acestui weekend cu sarbatoarea celor 125 de ani de la nasterea dirijorului George Georgescu.

La capitolul teatru, iti recomandam premiera Dublura, spectacolul Visul dupa Shakespearesi Fata din Curcubeu de Lia Bugnar - la Cafeneaua Godot, Amalia respira adanc la Teatrul Act, in timp ce Fantoma, dragostea mea! "vine" de pe Broadway la Metropolis.

Iti reamintim ca Explore Dance Festival te asteapta in continuare cu instalatii, performance-uri si proiectii de documentare.

Festivalurile nu se opresc aici: ceaiul si cafeaua nu si-au spus ultimul cuvant in cadrul Festivalului din aceasta saptamana dedicate lor, pentru ca urmeaza expozitia de final, in paralel cu serile cu specific indian si turcesc.

Deloc neglijati in acest weekend, gurmanzii sunt asteptati la Duminica Culinara. Inainte sa te dedai la bucate cu specific olandez, te imbiem si cu un targ de haine cu specific britanic.

In alta ordine de idei, expozitiile anuntate in weekendurile trecute te asteapta inca: mergi la MNAC pentru subReal Retrospect, Société Réaliste: Empire, State, Building sau Unpolished.

The Ark iti prezinta Eames by Vitra, iar la Institutul Cervantes te asteapta fotografiile lui Luis Ramón Marín.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si