Cristi Minculescu, unul dintre cei mai apreciati solistii romani de muzica rock, re-debuteaza zilele acestea. Dupa ce, in acest an, a parasit trupa Iris, Cristi Minculescu s-a prezentat joi si vineri in fata fanilor din Sibiu (la Oldies Pub) si Bucuresti (Clubul True) cu un teaser unplugged care anunta noul lui proiect - trupa Lotus, scrie Mediafax.

"Este vorba despre prezentarea unei adevarate istorii a muzicii rock in 90 de minute. Plus bis-ul de rigoare, care a fost, de data asta, celebra «Strada ta», cantata la unison de sutele de fani participanti la evenimente (...) Totul, intr-o formula acustica minimala (vocea unica a lui Cristi si chitara exceptionalului muzician german Judy Seutter), Cristi s-a mai ajutat cu o tamburina, dar ritmul a fost sustinut permanent de palmele unui public entuziast, entuziasmat si entuziasmant, totodata", se spune in comunicat, precizandu-se faptul ca repertoriul celor doi include piese pe care toti iubitorii de muzica rock si, nu numai, le recunosc de la primele acorduri.

"Sarea si piperul intregii prestatii o constitutie piesele proprii, prezentate spre final, ca - de exemplu - «Strada ta» (la un moment dat sustinut ca voce principala, de Judy, care si-a probat dorinta si talentul de a invata limba romana) sau «Mama don't allow» (primul single semnat Lotus)", se mai spune in comunicat.

Potrivit sursei citate, Fundatia Phoenix are in plan un turneu cu acest duo acustic (Cristi si Judy) prin mai multe orase din Romania, in teatre si sali de concerte. Deocamdata, mini-turneul unplugged continua la Constanta (duminica, 9 decembrie, la Clubul Phoenix).

Citeste si:

Pe de alta parte, trupa Lotus, in formula completa, electrica (Cristi Minculescu - voce, Judy Seutter - chitara, Boris Rusakov - bass, Mauro Ciccarelli - tobe, Regina Hammerle - backing vocal), va avea primele concerte in Romania in noaptea de Revelion, in doua piete din Bucuresti.

Reprezentantii Fundatiei Phoenix au declarat ca una dintre pietele in care Lotus va concerta de Revelion este Piata Revolutiei, cea de-a doua nefiind inca stabilita de catre organizatorii petrecerii de Revelion.