Grupul german Vorwerk, prezent in Romania prin distribuitori, a lansat pe piata locala un robot de bucatarie de lux, Thermomix, din care vrea sa vanda anul viitor intre 500 si 600 de unitati.



Thermomix este un produs premium care se distribuie in Romania printr-o retea de 17 consultanti de vanzari. Comanda se face direct la consultanti. Compania nu a facut public pretul robotului in Romania. Preturile din Europa ale robotului de bucatarie este de peste 1.000 euro.

Cu o greutate de 6,3 kilograme, Thermomix TM 31 este cel mai mic si mai compact procesor de alimente ce indeplineste 12 functii intr-unul singur: mixer, masina de tocat, moara, steamer, malaxor, cantar, timer, masina de gatit, shaker, zdrobitor de gheata, blender, rasnita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri