Minte-ma frumos, filmul romanesc cu cele mai mari incasari in 2012

Comedia romantica Minte-ma frumos, lansata in octombrie si distribuita de MediaPro Distribution, a inregistrat venituri de peste 956.000 lei, cu 55.629 de spectatori, devenind astfel cea mai profitabila lansare de film romanesc din ultimii zece ani.

Numai in primul weekend, filmul a adus in salile de cinema in jur de 14.000 spectatori si a raportat venituri de aproximativ 229.000 de lei, inregistrand cele mai bune rezultate din ultimii ani pentru un debut de film romanesc.

Avandu-i ca protagonisti pe Diana Dumitrescu si Andi Vasluianu, Minte-ma frumos relateaza o poveste moderna, povestea a doi tipi simpatici din Bucuresti. Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-timehacker iscusit care isi inseala partenerul de via?a - computerul - cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia).

Dana (Diana Dumitrescu) si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui. Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

In film apare si Loredana Groza, in rol de patroana severa a Academiei de ciocolata, care preda ucenicelor arta savarinei, iar in particular, este ea insasi ucenica a Marchizului de Sade, cu tocuri inalte, costumatie din latex si atitudine provocatoare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri