Anul viitor va fi din nou unul plin de evenimente, printre artistii care ne vor vizita in 2013 numarandu-se Depeche Mode, Roger Waters sau acrobatii de la Cirque du Soleil, scrie Antena 1.


Nu are nevoie de nicio prezentare. In top de mai bine de 30 de ani, Depeche Mode revine cu un nou album. Pe harta celor 25 de tari in care va fi lansat, se afla si Romania. Concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, la Arena Nationala.

The Wall, considerat o capodopera a momentului, este adus la Bucuresti de Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd. Show-ul va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei. Spectacolul imbina muzica live, proiectiile de lumini, efectele vizuale si decorurile grandioase, reunite sub forma celebrului zid.

In septembrie, in zilele de 5,6,7 si 8, la Romexpo ii puteti vedea pe cei de la Cirque du Soleil in spectacolul Allegria.

Printre legendele scenei rock isi face loc si Jennifer Lopez. Concertul pe care diva pop trebuia sa il sutina la Bucuresti pe 14 noiembrie a fost amanat pentru anul viitor. Data show-ului va fi anuntata in curand.

Afla ce alte concerte vor avea loc in 2013 pe site-ul Antenei 1.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri