Este dificil pentru majoritatea oamenilor sa inceapa un stil de viata sanatos si in special sa obtina rezultatele pe care si le doresc. Oamenii isi doresc un sistem simplu, iar nevoile lor sa fie prioritare.
Delta Training System a transformat peste 1000 de persoane in Suedia, si tot atatea conformatii diferite, dar cu obiective diversificate: de a obtine un corp suplu prin a scapa de excesul de grasime sau de a obtine un corp tonifiat si musculos sau de a avea o stare cardio optima si o rezistenta crescuta.
Indiferent de obiectiv, rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Bogdan Moldoveanu si Alex Constantin de la Prima , clienti World Class sunt primii care au inceput acest program.
"Am 35 de ani si am practicat handball-ul la nivel de performanta timp de 12 ani. In prezent activitatea fizica si hobby-urile au ramas de domeniul trecutului, tot timpul fiind ocupat cu afacerea si cu familia, care de curand s-a marit cu inca un membru.
Dupa ce am intrerupt sportul de performanta am incercat diferite activitati sportive si programe de nutritie pentru a ramane in forma, dar fara succes. Programul Delta Training System sper sa ma ajute sa revin cat mai aproape de forma fizica pe care am avut-o in perioada in care practicam handball. Sunt in prima saptamana si sunt pregatit, ne vedem la antrenamente.
"
Bogdan Moldoveanu

Gabriel Vasilescu il va antrena pe Bogdan Moldoveanu
Inca de la prima intalnire cu Bogdan am inteles dorinta lui de a reusi prin acest program si motivatia pe care o are in acest moment. Masuratorile au fost cele la care ma asteptam. In momentul de fata trebuie sa lucram pe toate planurile: scadrea procentului de grasime mai ales cel visceral, scaderea in greutate, dar si cresterea procentului de masa musculara.
Planul de atac: vom incepe saptamana aceasta cu testul de fitness dupa care ne vom axa in primele 2 saptamani pe cresterea capacitatii de effort si conditie fizica generala. Odihna va fi elementul cheie pentru programul aglomerat si haotic pe care Bogdan il are. Antrenamentele vor avea o durata de 1h20’, iar intensitatea in primele 2 saptamani vom incerca sa o tinem in jurul a 80% pentru a putea obtine un efect cardiovascular si a antrena inima pentru ceea ce urmeaza.

Masuratori

Inaltime: 196cm
Greutate: 128kg
BMI : 33.6
Fat% : 28,2%
Muscle% : 33,1%
Visceral fat : 14% Obiective

Greutate : 110-112kg
Fat%: 20%

"Am 25 de ani si sunt prezentator la PRIMA TV. Printre pasiunile mele se regasesc inotul, masinile, actoria si bineinteles, iesirile cu prietenii. Cand am timp citesc sau ma uit la filme. M-am inscris in programul Delta Training System din dorinta de a-mi demostra mie ca sportul conteaza enorm pentru dezvoltarea unui stil de viata sanatos si pentru ca imaginea este extrem de importanta in domeniul in care lucrez, obtinerea si mentinerea unui corp frumos este obligatorie. Delta Trainig System va fi provocarea vietii mele pe plan sportiv. Realizez faptul ca nu va fi usor, dar ca voi avea rezultate, cu siguranta, care-mi vor aduce satisfactii enorme."
Alexandru Constantin

Raul Toma il va antrena pe Alexandru Constantin
Fiecare elev nou cu care incep antrenamentele are o poveste si cateva tinte de atins. Telul lui Alexandru este sa aiba un fizic armonios si puternic si nu in ultimul rand o postura corecta in fata telespectatorilor. Vom lucra pentru aceasta la cresterea fortei si a masei musculare, plus imbunatatirea rezistentei si a flexibilitatii.
Ne vom lupta cu absenta miscarii fizice cronice, cu un fizic longilin, cu un program de lucru infernal, cu ore de culcare si odihna total improprii, cu stres mult, cu o alimentatie haotica, dar in doar 3 luni de antrenamente (4 in fiecare saptamana), cu echilibrarea alimentatiei si suplinirea acesteia cu vitamine si minerale, cu stabilirea unui program de odihna care sa satisfaca necesarul organismului vom vedea rezultatele acestui program, mandria mea si bucuria lui Alexandru.

Masuratori

Inaltime: 188cm
Greutate: 72kg
Tesut adipos: 13.4%
Masa musculara: 42.4%
Visceral fat: 2
Resting metabolism: 1655 cal
Body Index Mass: 20.4 Obiective

Greutate : 76-78kg
Crestere in masa musculara.

Cel mai greu pas este sa iei decizia ca vrei sa te schimbi.
DELTA TRAINING SYSTEM nu iti va imbunatati doar conditia fizica ci iti va schimba stilul de viata si iti va transforma corpul. Vei descoperi ca ai mai multa energie, ca poti face mai multe lucruri.
DELTA TRAINING SYSTEM nu este “o solutie rapida” sau “o pilula magica”. Este un program de fitness bazat pe cercetare cu rezultate garantate si ceea ce este cel mai important, cu rezultate pe termen lung.
Programul a fost gandit astfel incat tot ce trebuie sa faci este sa iei decizia ca vrei sa iti transformi corpul. Noi ne vom ocupa de tot ce ai nevoie pentru ca tu sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit!

Mai multe detalii pe www.worldclass.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri