Luna femeilor, de multa vreme sarbatorita in viata personala, se extinde si in mediul profesional, iar cadourile de 8 martie din partea firmelor pentru angajate au devenit deja o traditie. O varianta la indemana companiilor sunt tichetele valorice deductibile si scutite de taxele salariale si patronale.

"Ziua de 8 martie aduce pentru companiile din Romania o oportunitate de a-si recompensa angajatele, cu costuri de pana la 2 ori mai mici decat in mod obisnuit. Conform legislatiei, firmele private pot oferi de 8 martie, catre angajatele proprii, tichete sau carduri cadou in valoare de pana la 150 lei. De 8 martie, aceste sume sunt deductibile si scutite de taxele salariale si patronale care se aplica bonusurilor sau primelor (contributii sociale de sanatate, somaj, concedii etc), si care pot ajunge pana la 50% din suma oferita", se arata intr-un comunicat al companiei emitente de tichete valorice Edenred.

Tichetele cadou pot fi cheltuite liber in zeci de mii de magazine, pentru a cumpara orice tip de produse.

In Romania, peste 30 000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred. Pe piata locala, tichetele de masa ocupa cea mai mare pondere din total, fiind furnizate catre circa doua milioane de beneficiari.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Proiect de lege: Bani pentru voucherele de vacanta nefolosite