Magazinul va expune un portofoliu de produse compus din obiecte create special pentru acest proiect si inspirate din expozitiile galeriei, design de produs si fashion autohton, dar si branduri internationale. In spatiu vor fi expuse atat accesorii pentru casa, articole vestimentare, papetarie, carte, obiecte de arta, ilustratii si grafica cuprinse in mape de autor.

Cele mai multe dintre brandurile internationale incluse in proiect fac parte din zona home&deco, precum Muuto, Seletti, Ango, Remember Products, Leitmotiv, Karlsson sau Pols Potten, insa se regasesc si companii producatoare de accesorii fashion, asa cum este Toywatch.

Designerii locali invitati in proiect sunt Andreea Badala (Murmur), Carla Szabo, Lucian Broscatean, Miki Puran (Maracuja), Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Agnes Keszeg sau Ciprian Vrabie.

Totodata in acelasi spatiu se vor regasi si proiecte de design de obiect semnate de arhitecti romani, artisti ilustratori, mape de autor, origami arhitectural, carte si carte obiect.

Preturile in cadrul magazinului variaza de la 30 de lei, la peste 500 euro.

Magazinul este integrat in spatiul Galateca.