FBI a declasificat recent un dosar in care se face referire la un santaj la adresa cantaretei Whitney Houston, dezvaluindu-se ca aceasta a platit suma de 250.000 de dolari inainte ca agentii federali sa poata interveni, informeaza express.co.uk, citat de Mediafax.
Potrivit documentelor, Biroul Federal de Investigatii (FBI) a fost sesizat in 1992 cu privire la o tentativa de santaj la adresa cantaretei Whitney Houston, care a murit in 2012, intr-o camera de hotel, la varsta de 48 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Diva a platit suma ceruta, inainte ca agentii FBI sa actioneze. Santajistul pretindea ca "detine detalii intime despre mai multe relatii amoroase ale lui Whitney Houston si ca intentioneaza sa le faca publice", se arata in dosarul FBI.

Pe atunci, Whitney era casatorita cu compozitorul si cantaretul Bobby Brown si se afla in apogeul carierei.

Artista le-a declarat atunci detectivilor de la FBI ca persoana care a amenintat-o a facut parte din cercul ei de prieteni.
In 1999, cantareata a primit o serie de scrisori si casete inregistrate, trimise din Olanda, in care se pare ca artista facea obiectul unor noi amenintari.

La inceputul lunii martie, FBI informa doar despre "o tentativa" de santaj la adresa lui Whitney Houston, detaliile cu privire la reusita santajului fiind facute publice abia vineri.

Whitney Houston, nascuta pe 9 august 1963, a dominat scena muzicala pop si soul a anilor '80 si '90, vanzand aproximativ 170 de milioane de discuri si fiind supranumita "Vocea". Ea s-a lansat si in cinema, jucand alaturi de Kevin Costner in filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a inregistrat o noua versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populara. Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards si 22 American Music Awards.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri