Astfel, de vineri, 26 aprilie, pana duminica, 28 aprilie, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, cusatorese, impletitoare, incondeietoare vor veni la Targul de Florii cu oua incondeiate, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat si icoane.

Vor fi prezenti pentru prima data la Targul de Florii mesterii Cosmi Floarea - care confectioneaza opinci -, Adam Gyula - cu ceramica de Miercurea Ciuc - si Zolta Nidanila - care face obiecte din papura.

Vizitatorii vor putea cumpara cozonaci, suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kürtös kalács, mere din Maramures, halvita, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si vin.

Citeste si:

De asemenea, maestrii populari vor sustine demonstratii de incondeiat oua, iar micii vizitatori ai targului se vor putea delecta cu reprezentatii teatru de papusi pentru copii - "Lazarelul", cu trupa Tropaiele, coordonata de Beatrice Iordan (sambata, 27 aprilie, ora 11.30, la Atelierul de creativitate) si Ansamblul Talancuta, din Republica Moldova (sambata, 27 aprilie, ora 15.00, in curtea muzeului). Atmosfera va fi intretinuta cu muzica traditionala.

Sursa foto: www.muzeultaranuluiroman.ro