Cred ca de vreun an de zile nu mi-a mai fost dat sa vad un restaurant atat de prost. Si prost din toate punctele de vedere, cu o singura exceptie, o chelnerita adorabila.
Eu ma dusesem, de fapt, la restaurantul Decameron, care a luat locul lui Ibrail, insa am aflat ca si acesta (adica Decameron) a disparut si i-a luat locul un altul, Golden Fish, acum o luna, in martie 2013. Mi-am zis ca tocmai bine, mai ales ca la intrare erau tot felul de lozinci bombastice despre mancaruri traditionale romanesti nemaivazute, pesti si fructe de mare (asta o fi fost legatura cu numele actual) si cate si mai cate.

Am intrat si am gasit fostul Ibrail absolut neschimbat, insa intr-o stare de degradare si de delasare vizibile. Nu mai descriu locul (adica noul restaurant, Golden Fish), e suficient sa luati desrierea pe care am facut-o lui Ibrail si sa adaugati cativa ani peste ea fara nicio intretinere sau reparatie. Pe scurt, locul arata destul de prost, neingrijit, saracacios.

Meniul noului restaurant Golden Fish e foarte lung, cu de toate, mancaruri romanesti. Si gatite, si fripte, si prajite, si cu peste si cu carnuri de toate felurile. Am luat o gustare cu un nume care facea trimitere la peste si fructe de mare. Icrele au fost oribile, somonul prost, ceva cu salata verde si firimituri de creveti si inca ceva a fost la fel de proasta. Painea proasta si ea. Micii de nemancat. Bine ca au fost prosti la gust si nu i-am mancat, pentru ca am impresia ca m-ar fi asteptat ceva si mai rau decat dezgustul. Pastrama de oaie a fost rezonabila, iar mamaliga chiar buna, daca e sa o compar cu ce mai primesc in alte parti. Insa am primit cel mai plin pahar cu vin din cate am baut eu intr-un restaurant din Bucuresti…


Preturile par mici, dar daca stai si te gandesti logic, nu sunt deloc! Serviciul a fost « eclectic », cu chelnerita adorabila, despre care am zis mai sus, si cu un chelner trist, care parea batut de soarta, saracul. Era amabil, nimic de zis!

Clienti destui la Golden Fish! Stateam si ma uitam inmarmurit la ei cum infuleca de zor, unii chiar gustarea aceea pescareasca pe care am avut-o si eu. Si in cateva minute le-au disparut icrele din farfurie. Probabil dintre aceia care vor comenta in curand, aici pe site, ca sunt platit de concurantii lui Golden Fish ca sa scriu de rau despre ei fiindca le « omoara » businessul…
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri