Weekendul acesta are loc Noaptea Muzeelor 2013. Daca esti pregatit sa faci fata aglomeratiei sau sa mergi la muzee care nu vor fi luate cu asalt in aceeasi masura ca the usual suspects, atunci nu rata atmosfera si efervescenta acestei nopti, potrivit Postmodern.ro.
Iti recomandam in cadrul Noptii Muzeelor o vizita la Muzeul Literaturii Romane, unde poeti romani vor citi din propria opera, in timp ce pianistul de jazz Mircea Tiberian va canta in intermezzo. Seara va fi un show, nu te astepta la ceva scortos si livresc. Nu ocoli nici Muzeul Taranului Roman, unde vei avea parte de o seara aromaneasca, si nici Galeria Galacteca, unde poti vizita biblioteca artistului contemporan Simon Henwood - expus in multe muzee si galerii din lume.

Printre premierele cinematografice ale saptamanii se numara asteptata adaptare cinematografica a romanului lui F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby, cu Leonardo DiCaprio, Carey Mulligansi Tobey Maguire in rolurile principale. Daca vrei sa vezi un film de actiune, nu rata premiera Star Trek Into Darkness, cu Chris Pine in rolul Capitanului Kirk.

Tot in acest weekend are loc o noua editie a Mogosoaia Clasic Fest, adica muzica de camera la palat, prilej de plimbare pana la Mogosoaia si de relaxare. Tot in weekendul acesta se desfasoara in continuare EUROPAfest, unde continua concertele din competitia de jazz si de pian clasic.

De asemenea, vineri seara la Teatrul Evreiesc se va juca piesa Hotii de Frumusete cu Florin Zamfirescu, Ioana Pavelescu, Medeea Marinescu, Stefan Samfira, Radu Micu si Ionut Niculae. Sambata este programat spectacolul Fidelitate la Teatrul Act, in timp ce duminica se joaca Cui i-e frica de Virginia Woolf? la Godot Cafe.

E bine de stiut si ca la Muzeul Antipa, incepand cu 1 mai s-a deschis o noua expozitie – Fluturi Tropicali Vii, unde vei putea admira peste 30 de specii de fluturi exotici, zburand in jurul tau.

Vineri la Palatul Stirbei se va deschide editia preview a Romanian Design Week, in cadrul careia vor fi reprezentate domenii precum arhitectura, designul de interior , fashion sau fotografie. Iar duminica, o noua editie Yard Sale Serendipity va avea loc la Serendipity Coffe&Tea. De asemenea, este programat si Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair, unde peste 40 de designeri romani ti-au pregatit haine si accesorii pentru aceasta vara.

Daca vrei sa iti petreci weekendul in aer liber o alternativa ar fi Festivalul Turcesc organizat inparcul Herastrau. De vineri pana duminica poti afla mai multe despre aceasta cultura prin gastronomia turceasca, expozitii de arta, spectacole de muzica si dans, ateliere de lucru in miniatura, ecru si caligrafie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri