Cei care au ratat weekendul trecut Noaptea Muzeelor, dar nu numai ei, ar trebui sa stie ca vinerea acesta va avea loc Noaptea Alba a Galeriilor. Noaptea te asteapta cu expozitii de fotografie, pictura, sculptura, dar si ateliere, spectacole sau proiectii de film. Postmodern.ro iti prezinta cele mai importante evenimente.
Expozitia de fotografie, Ultimul etaj – o cartare fotografica a Bucurestiului si maratonul de proiectii video – Noaptea Devoratorilor de Video Art, sunt doua dintre evenimentele pe care nu ar trebui sa le ocolesti vineri seara.

La cinematograf in acest weekend iti recomandam premiera filmului Hannah Arendt, povestea uneia dintre cele mai controversate personalitati ale secolului trecut - filosof german, teoretician politic, studenta si iubita unuia dintre cei mai mari filosofi ai secolului al XX, Martin Heidegger.
Tot la capitolul film, iti recomandam si ultimele proiecttii din cele doua festivaluri care au avut startul la inceputul acestei saptamani: Festivalul filmului latino-american la Muzeul Taranului Roman si Festivalul Filmului Japonez la Cinemateca Romana.

Daca vrei sa mergi la teatru, mai ales ca se apropie finalul stagiunii, ai de unde alege in acest weekend. Vineri la Godot Cafe-Teatru se va juca piesa Colibri, regizata de Florin Piersic Jr, iar in Green Hours 2 se va juca piesa Asta-i tineretea noastra, care spune povestea maturizarii unor adolescenti. La Teatrul Metropolis va avea loc spectacolul Ingeri in America, o piesa facuta celebra de adaptarea ei de HBO intr-o mini-serie foarte apreciata in 2003. Este un spectacol in doua parti, prima parte desfasurandu-se sambata, iar cea de a doua duminica.

Si tot sambata, la Teatrul Odeon va avea loc spectacolul Urme de distrugere pe Marte, o instalatie performativa, care combina poezia cu proiectiile video si sunetul.

De asemenea, la Palatul Mogosoaia are loc Mogosoaia Clasic Fest 2013, unde vei lua parte la recitaluri pe partituri de Beethoven, Francis Poulenc si Paul Constantinescu. Inca un concert, sustinut de New Symphony Orchestra din Sofia, va avea loc in cadrul Zilelor Culturii Bulgare, care se incheie in aceasta vineri.

Iar pana duminica la The Light Cinema vei putea face turul virtual al expozitiei Manet–Portrete de viata, organizata de Academia Regala de Arta din Londra, fiind un eveniment dedicat portretelor pictate de artistul francez Edouard Manet.

Pentru cei interesati de fashion, la acest sfarsit de saptamana va avea loc targul de design romanesc –Made in Ro, care face parte din programul Romanian Design Week si va incheia aceasta prima editie a saptamanii dedicate designului romanesc. De asemenea, sambata, in showroom-ul Casara (langa liceul I.L. Caragiale) se desfasoara targul de haine vintage organizat de cei de la Salonul de Vintage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri