Anama Maria Florea, responsabilul de PR al Cora, lanseaza pe 1 iunie cartea pentru copii Aventurile lui Riki.


Cartea este editata de Curtea Veche Publising si va fi lansata de 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, in incinta hipermarketului Cora Lujerului.

Cartea este povestea lui Riki, catelul autoarei, ai carui primi doi ani din viata sunt prezentati prin povestile si peripetiile descrise in carte si ilustrate de Floriana Balan. Volumul intregeste colectia de carti pentru copii aparuta la Curtea Veche Publishing, sustinand misiunea editurii de a forma o noua generatie de cititori, incurajand copiii sa descopere farmecul cartilor si sa se dezvolte armonios prin lectura.

Pe coperta cartii, Riki insusi le transmite cateva ganduri celor ce abia asteapta sa citeasca despre aventurile sale: “Sunt foarte incantat ca Ana a scris o carte despre mine si despre aventurile mele. Ca orice pui nestiutor, am intrat adesea in belele, dar am invatat ca nu am voie sa fac prostioare si astazi sunt un catel foarte cuminte. Imi place sa ma joc cu alti catei si, da, imi plac toate celelalte animale. Am acasa o pisica de care am grija, pentru ca Ana mi-a spus ca trebuie sa fiu bun si cuviincios atat cu animalele, cat si cu oamenii. E adevarat ca, daca o supar pe pisica, isi ascute ghearele pe nasul meu, dar eu incerc sa nu o supar. Sper sa va placa povestile mele si sa invatati si voi, copii, ce am invatat eu: daca esti bun, iti faci repede prieteni si, atunci cand esti suparat, acestia iti vor veni in ajutor”.

Ana Maria Florea are 35 de ani si este la a doua carte publicata. Prima carte de proza scurta, “Zapada rosie”, a aparut in anul 1996. A urmat o lunga perioada in care autoarea a lasat beletristica pe locul doi si a scris doar din postura de jurnalist. A lucrat in radio, in televiziune si in presa scrisa si a colaborat timp de 13 ani cu mass‑media din Franta si Belgia. In prezent lucreaza in departamentul de PR al Cora.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri