Daca vrei sa vezi o premiera cinematografica, acestea sunt doua. De vineri il poti vedea pe Ryan Gosling in filmul The Place Beyond The Pines, un cascador pe motocicleta care devine jefuitor de banci pentru a-si intretine noua familie. Tot weekend-ul acesta are loc si premiera ultimului filmul al lui Pedro Almodovar I’m so excited, cu aparitii speciale ale actorilor Antonio Banderas, Penelope Cruz si Paz Vega, relateaza PostModern.ro.

Trecand la teatru, la Teatrul Metropolis se va juca piesa Tarul Ivan isi schimba meseria, in regia lui Gelu Colceag, o comedie ce imbina umorul cu fantasticul. Vineri seara la Godot poti merge la un spectacol cu Marius Manole - Marea iubire a lui Sebastian, iar sambata incepand cu ora 19:00 se va juca Norway.Today - inspirata de o poveste reala, piesa este drama a doi internauti care decid sa se sinucida in Muntii Norvegiei. La ArCuB sambata si duminica, tot Marius Manole, alaturi de violonistul Alexander Balanescu, vor urca pe scena pentru piesa Insemnarile unui nebun.

Tot in acest sfarsit de saptamana, va avea loc sambata Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs, programata in trei locatii: la Bernschutz & Co. Universitate, la Attitude Ballet School si in Acuarela. Vei avea parte de o seara plina de activitati si ateliere creative orientate catre industria handmade.

Pe parcursul zilelor de sambata si duminica se va desfasura si targul dedicat produselor de autor, Cloud No. 9, unde creatiile designerilor autohtoni sunt expuse spre vanzare la Old City – Lipscani Beer Garden. Daca se intampla sa-ti rezervi bugetul exclusiv pentru bijuterii sau accesorii, tot in aceste zile are loc la ArtXpert Fine Art Concept Store cea de-a treia editie a Jewelry Design Fair - Gold Edition.