Restaurantul Benihana, care a sarbatorit recent 9 ani de existenta in peisajul gastronomic bucurestean, este, atat prin concept cat si prin modelul de business pe care il reprezinta, un etalon al traditiei si al constantei. Pe de alta parte, tocmai acest fundament solid al traditiei ii permite sa si inoveze, in functie de feedback-urile primite de la oaspeti si de tendintele pietei.
Brandul Benihana a fost creat in Statele Unite in anii 60, de Rocky Aoki, s-a consolidat repede si apoi s-a impus la nivel international prin unicitatea conceptului de “eatertainment” sau de “bucatarie - spectacol”, care le permite oaspetilor sa participe la prepararea mancarii si sa se amuze in acelasi timp impreuna cu bucatarul. Preparatele nu sunt nici ele cu nimic mai prejos, dimpotriva: sunt sanatoase, echilibrate din punct de vedere al aportului nutritiv, pregatite in mare parte pe plita, cu sosuri simple dar extrem de gustoase.

Alaturi de aceasta puternica ancorare in traditie, insa, exista si o componenta de inovatie care se regaseste, pe de-o parte, in meniu, acesta innoindu-se in fiecare an in functie de raspunsul oaspetilor, de preferintele lor etc., dar si la nivel de produse si concepte prin care capteaza mereu atentia unor categorii variate de public.

Sezonul acesta, Benihana Bucuresti a pregatit un concept special pentru cei care vor sa organizeze o aniversare mai speciala, o pauza de training mai dinamica sau pur si simplu o iesire memorabila cu prietenii. Benihana Live Cooking Lunch este o optiune de pranz inedita si revigoranta in acelasi timp, ce ofera un maximum de aport energetic, atat prin spectacolul culinar oferit, cat si prin varietatea de preparate servite: peste, creveti, vita, pui, legume si orez, dar si vedeta bucatariei japoneze: sushi.

Pe langa acest concept de pranz pentru grupuri, clientii individuali se pot bucura sezonul aceasta si de alte noutati in meniu, cum ar fi meniurile sushi de vara la preturi speciale, si de un alt produs inedit, o varianta rapida de pranz: Bento Box – o optiune de a gusta cate putin din toate “specialitatile” casei. Exista patru variante de Bento Box-uri, cu cate un preparat – vedeta: vita, somon, creveti si pui, alaturi de o selectie de sushi.

Restaurantul Benihana se afla la etajul 1 al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti. De-a lungul celor 9 ani de existenta, a fost premiat de nenumarate ori de revistele de specialitate (Food&Bar, HRB Expert, TimeOut, Restograf) pentru calitate, ambianta si constanta.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina web http://www.hojoplaza.ro/en/restaurants-bar/benihana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri