Cazul principesei Irina, arestata pentru organizarea unor lupte de cocosi: reactia Casei Regale

Regele Mihai I si intreaga familie regala spera ca justitia din SUA si instantele din Oregon vor solutiona in cel mai just si mai rapid mod cu putinta cazul principesei Irina, se arata intr-un comunicat remis dupa ce aceasta si sotul ei au fost arestati pentru organizarea unor lupte de cocosi.

"Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunostinta cu profunda tristete despre evenimentele legate de Principesa Irina a Romaniei, fiica sa. Majestatea Sa si intreaga Familie Regala spera ca justitia americana si instantele Statului Oregon vor solutiona in cel mai just si mai rapid mod cu putinta acest caz", se arata intr-un comunicat transmit de Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I.

Regele Mihai I spera, de asemenea, ca prezumtia de nevinovatie sa functioneze, "asa cum este legal si moral, de la inceput si pana la sfarsitul acestui nefericit eveniment", se mai arata in comunicat.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati in Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocosi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri