Brevetul de comandant de nava al presedintelui Traian Basescu a fost reconfirmat, vineri, dupa ce a fost supus unui test de a scoate o nava din Portul Rotterdam si la o ancora in larg, seful statului spunand ca totul "a fost normal" si ca pentru el nu poate fi "ceva spectaculos".
Traian Basescu a sustinut, vineri, o testare pe un simulator de navigatie, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava.

La iesire, intrebat de jurnalisti daca i-a fost reconfirmat brevetul de comandant de nava, Basescu a raspuns: "Da", adaugand: "A fost normal, pentru mine nu poate fi ceva spectaculos".

De asemenea, el a afirmat ca brevetul sau este "pentru nava mai mare de 3.000 de tone, pentru orice tonaj".

Ponta: Eu sigur nu-i dau brevetul lui Basescu; il chem sa-l testez, daca mai sunt la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la Suceava, ca, daca va mai fi interimar la Transporturi, el nu-i va semna noul brevet de comandant de nava presedintelui Traian Basescu, pe care il va chema sa-l testeze personal, transmite Mediafax.



Intrebat daca va semna el, ca ministru interimar la Transporturi noul brevet de comandat de nava al lui Traian Basescu sau il va lasa pe viitorul ministru sa faca acest lucru, Victor Ponta a intrebat la randul sau cand da examenul seful statului.

"Pai, azi nu e liber?", a replicat Ponta cand ziaristii i-au spus ca Traian Basescu este testat vineri.

Premierul a spus apoi ca, avand in vedere comportamentul lui Traian Basescu din ultima perioada, el sigur nu ii da brevetul. "Avand in vedere manifestarile din ultima perioada ale domnului presedinte Traian Basescu, manifestari ce dau niste semne de inconsecventa, de incoerenta, de lipsa de echilibru, daca mai sunt eu ministru, il chem personal ca sa-l testez. Daca se comporta si pe nava cum s-a comportat il ultima perioada ca presedinte, sigur nu-i dau brevetul. Poate iar da foc la nava, ca la Rouen".

Presedintele marinar: Basescu refuza sa-si modifice structural imaginea
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri