Maia Morgenstern duce spectacolul "Mic si-al dracuö in Israel

Actrita Maia Morgenstern va fi prezenta la Festivalul International de Storytelling de la Tel Aviv, care va avea loc in perioada 24 - 25 septembrie, cu spectacolul "Mic si-al dracu'", informeaza Institutul Cultural Roman.


"Mic si-al dracu'" este o comedie savuroasa avand-o ca protagonista pe Maia Morgenstern, alaturi de care evolueaza coregraful Valentin Rosca, scrie Mediafax.

Scenariul si regia ii apartin cunoscutei artiste, pornind de la poezii si anecdote, poante, calambuluri, rime vesele scrise de Ion Pribeagu, pseudonimul artistic al lui Isac Lazarovici, poet si umorist evreu originar din Romania. Spectacolul va fi jucat la Teatrul Givatayim, pe 24 septembrie si va avea subtitrare in limba engleza.

"Nu este un spectacol de amploare, ci unul mic si-al dracu'. Pe langa zambetele pe care le va starni, va provoca si momente de nostalgie pentru umorul de altadata, pentru muzica de atunci. Spectacolul cuprinde si multe cuplete de odinioara", declara Maia Morgenstern.

De asemenea, spectacolul "Noi, romanii", al carui moderator si povestitor va fi Yoel Rippel, va avea loc pe 25 septembrie. Evenimentul, care propune cantece, povestiri si fragmente de umor romanesc, ii va avea ca participanti pe Maia Morgenstern, Lia Koenig, Yaakov Bodo, Sandra Sadeh, Gabby Sadeh si Iris Lackner.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri