Ben Affleck ar putea juca rolul lui Batman in mai multe filme

Actorul american Ben Affleck va juca rolul lui Batman in mai multe filme ale francizei de succes si ar putea regiza "Justice League", care are premiera in 2015, informeaza presa internationala, potrivit Mediafax.

Actorul Ben Affleck a fost recent numit succesorul lui Christian Bale in rolul lui Batman, o miscare care i-a infuriat pe multi fani ai supereroului. Studiourile Warner Bros. au anuntat, in luna iulie, ca doresc sa ii reuneasca pe supereroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta pentru anul 2015 si care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cea mai recenta parte din franciza "Superman", lansata in acest an.

Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac in trilogia cinematografica "Batman", regizata de Christian Nolan, a anuntat ca nu doreste sa reia acest rol, iar pariurile erau deschise in ceea ce priveste desemnarea succesorului actorului galez.

"Stiam deja ca avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck indeplineste toate aceste conditii", a declarat Greg Silverman, presedintele studiourilor Warner Bros., intr-un comunicat publicat in revista Variety.

Filmul, care nu are deocamdata un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, care a realizat si "Man of Steel: Eroul", iar britanicul Henry Cavill isi va relua rolul Superman.

Se pare ca intelegerea cu Ben Affleck include mentiunea ca, daca primul sau film in care joaca rolul lui Batman va avea succes la public, el sa repete experienta in urmatoarele productii ale francizei si, de asemenea, chiar sa regizeze productia "Justice League".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri