Potrivit site-ului casei Artmark, volumul unicat "Floarea darurilor" va fi scos la vanzare in cadrul Licitatia Memorabilia - Muzica si Poezie, care va avea loc sambata, 21 septembrie, intre orele 11:30 - 13:00, la Athénée Palace Hilton din Bucuresti, scrie Mediafax.

Licitatia Memorabilia - Muzica si Poezie din 21 septembrie si Licitatia Colectiei George Macovescu, care va avea loc pe 22 septembrie (intre orele 19:00 - 20:30, la Athénée Palace Hilton, Bucuresti), vor deschide "seria de evenimente marcante pe piata romaneasca de arta in noul sezon", spune Artmark.

Cele doua licitatii, care sunt definite de Artmark drept "un periplu de la Enescu la Iris, de la Eminescu la Dinescu, de la Tonitza la Caltia", cuprind peste 250 de loturi de arta plastica si obiecte foarte rare de colectie, majoritatea dintre acestea apartinand scriitorului si omului politic George Macovescu, ministru de Externe in guvernele Ion Gheorghe Maurer si Manea Manescu (1972-1978), dar si presedinte al Uniunii Scriitorilor (1978 - 1982).

Conform Artmark, obiectele tranzactionate pe 21 si 22 septembrie sunt obiecte de colectie cu valoare muzeala, etichetate drept "raritati absolute".

Pe ce drumuri au ajuns...
Citeste si: Pe ce drumuri au ajuns masinile lui Ceausescu