Cei doi artisti au obtinut venituri cumulate de 95 milioane de dolari in perioada 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013 si ocupa primul loc in acest top pentru al doilea an consecutiv, relateaza Mediafax.

Potrivit Forbes, turneul "Mrs. Carter" sustinut de Beyonce si albumul "Watch the Throne" lansat de Jay-Z, care s-a vandut in milioane de copii si a fost promovat printr-un turneu mondial, in colaborare cu rapperul Kanye West, i-au ajutat pe cei doi artisti sa ii depaseasca in acest top pe modelul Gisele Bündchen si sotul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady, care ocupa locul al doilea cu venituri de 80 milioane de dolari.

Cuplul de actori Angelina Jolie si Brad Pitt, cu venituri de 50 milioane de dolari, ocupa locul al treilea, urcand o pozitie fata de topul de anul trecut.

Citeste si:

Fostii colegi din distributia serialului de comedie "That '70 Show" Ashton Kutcher si Mila Kunis ocupa locul al patrulea, cu venituri de 35 milioane de dolari.

Starleta americana Kim Kardashian si rapperul Kanye West incheie Topul 5 al celor mai bine platite cupluri de vedere dupa ce au obtinut in perioada mentionata venituri de 30 milioane de dolari.

Editorii de la forbes.com au intocmit acest top pe baza discutiilor avute cu agentii, producatorii, managerii si alte persoane din anturajul artistilor.

Sursa foto: beyonce.com