Grimberg intra pe piata romaneasca de arta prin lansarea unei Case de Licitatii si a unei Galerii de Arta ce vor avea in portofoliu o serie de piese de colectie rare, printre care se numara picturi si sculpturi apartinand unor artisti romani de renume.

Inaugurarea Galeriei de Arta Grimberg a avut loc prin vernisajul expozitiei “Capodopere ale picturii romanesti, intre academism si modernism” ce a adus in prim plan obiecte de arta romaneasca ale unor nume celebre precum Gheorghe Tatarescu, Theodor Aman, Constantin Artachino, Nicolae Vermont, Samuel Mutzner, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gheorghe Petrascu, Camil Ressu, Iosif Iser, Nicolae Darascu, Ion Tuculescu, Rudolf Schweitzer-Cumpana, Leon Alexandru Biju, Tibor Erno, Jozsef Klein, Corneliu Baba.

Pe langa Galeria de Arta, Grimberg va deschide si o Casa de Licitatie care va desfasura prima sesiune pana la finele acestui an. Licitatiile vor include, intr-o prima etapa, pictura si sculptura de valoare, din plastica romaneasca, acestora adaugandu-li-se in licitatiile ulterioare, piese de arta decorativa, orfevrarie, orologerie, bibliofilie.

Printre cele mai importante case de licitatii de pe piata locala de arta se numara Artmark si Goldart.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri