Cu o experienta de peste 20 de ani in coordonarea companiilor din grupul Tempo, Florina Varzariu a investit circa 100.000 de euro in bistro-ul LoVegan, concept care are la baza meniuri dedicate exclusiv publicului vegetarian si raw-vegan.

‘’Fiind vorba despre un start-up investitia a fost semnificativa: pe langa costul cu locatia si renovarea, utilarea bucatariei si mobilierul au reprezenat si ele un efort important. Insumand toate aceste aspect, valoarea investiei in LoVegan a fost de aproximativ 100 000 euro’’, a declarat Florina Varzariu, coordonator financiar Dentsu Aegis Network si proprietara LoVegan.

Bistro-ul este amplasat in apropierea Pietei Romane, produsele putand fi comandate si online, prin intermediul serviciului ‘’take away’’. Din echipa LoVegan fac parte chef Alexandru Bugnariu-Nicolae, un bucatar cu experienta in arta prepararii mancarii vegane cu experienta in Marea Britanie, si chef Tatiana Suliman.

O inovatie proprie bucatariei LoVegan este meniul inspirat din starea de spirit a clientului: astfel, cei care trec pragul restaurantului vor putea comanda un meniu inspirat din starea lor, gatit special de unul dintre chefi.

‘’Nu ne-am propus sa determinam pe nimeni sa isi schimbe modul de a manca, ne-am propus insa sa fim alternativa perfecta pentru cei ce se iubesc atat pe ei cat si hrana pe care o consuma. Momentan, estimam ca LoVegan va acomoda un numar de peste 300 de clienti in primele 3 luni, dupa care suntem siguri ca vom avea 500 de clienti lunar (atat cei care trec pragul restaurantului, cat si cei vor comanda online)”, a mai spus Florina Varzariu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri