Dupa 20 de ani in media, Florina Varzariu deschide un bistro cu meniu exclusiv vegetarian

Dupa 20 de ani in media, Florina Varzariu deschide un bistro cu meniu exclusiv vegetarian

Cu o experienta de peste 20 de ani in coordonarea companiilor din grupul Tempo, Florina Varzariu a investit circa 100.000 de euro in bistro-ul LoVegan, concept care are la baza meniuri dedicate exclusiv publicului vegetarian si raw-vegan.

‘’Fiind vorba despre un start-up investitia a fost semnificativa: pe langa costul cu locatia si renovarea, utilarea bucatariei si mobilierul au reprezenat si ele un efort important. Insumand toate aceste aspect, valoarea investiei in LoVegan a fost de aproximativ 100 000 euro’’, a declarat Florina Varzariu, coordonator financiar Dentsu Aegis Network si proprietara LoVegan.

Bistro-ul este amplasat in apropierea Pietei Romane, produsele putand fi comandate si online, prin intermediul serviciului ‘’take away’’. Din echipa LoVegan fac parte chef Alexandru Bugnariu-Nicolae, un bucatar cu experienta in arta prepararii mancarii vegane cu experienta in Marea Britanie, si chef Tatiana Suliman.

O inovatie proprie bucatariei LoVegan este meniul inspirat din starea de spirit a clientului: astfel, cei care trec pragul restaurantului vor putea comanda un meniu inspirat din starea lor, gatit special de unul dintre chefi.

‘’Nu ne-am propus sa determinam pe nimeni sa isi schimbe modul de a manca, ne-am propus insa sa fim alternativa perfecta pentru cei ce se iubesc atat pe ei cat si hrana pe care o consuma. Momentan, estimam ca LoVegan va acomoda un numar de peste 300 de clienti in primele 3 luni, dupa care suntem siguri ca vom avea 500 de clienti lunar (atat cei care trec pragul restaurantului, cat si cei vor comanda online)”, a mai spus Florina Varzariu.

Personalizate pentru tine