Scriitorul american Ned Vizzini, autorul unor romane de fictiune de mare succes in randul adolescentilor, precum volumul cu accente autobiografice "It's Kind of a Funny Story", s-a sinucis la varsta de 32 de ani, informeaza Reuters.

Acest volum, aparut in anul 2006, ce descrie aventurile unui adolescent care se lupta cu depresia, a fost adaptat si intr-un film produs la Hollywood, scrie Mediafax.

Julie Bolcer, purtatoarea de cuvant a Spitalului Municipal din New York, a declarat, vineri, ca Ned Vizzini s-a sinucis aruncandu-se de pe acoperisul unei cladiri.

Ned Vizzini a scris patru romane pentru publicul tanar, ai caror eroi erau adolescenti lipsiti de popularitate. Printre romanele sale se remarca volumele "Be More Chill" si "The Other Normals", dar si colectia de eseuri "Teen Angst? Naaah...A Quasi-Autobiography".

Romanul "It's Kind of a Funny Story", un volum despre un adolescent care sufera de depresie si se gandeste sa se sinucida, a fost adaptat in 2010 intr-un film in care rolurile principale au fost interpretate de actorii Keir Gilchrist, Zach Galifianakis si Emma Roberts.

Citeste si:
AUTOR - Targul de Bijuterie Contemporana din Bucuresti
Bijuteria contemporana din...

La inceputul acestui an, Ned Vizzini a fost coautor al unui roman fantasy pentru copii intitulat "House of Secrets". Romanul, care va fi adaptat intr-un film regizat de Chris Columbus, urma sa fie primul dintr-o noua franciza literara.

Ned Vizzini, care a crescut la New York, a fost si scenarist al serialului dramatic "Last Resort", produs de ABC, si a serialului SF "Teen Wolf", produs de MTV.

In ultimele luni, scriitorul american lucra in calitate de scenarist pentru viitorul serial stiintifico-fantastic "Believe", produs de postul NBC, creat de cineastul Alfonso Cuaron si produs de renumitul J.J. Abrams.

Citeste si:
Fostul director al Orange, condamnat la inchisoare
Fostul director al Orange,...
Sursa foto: Captura Youtube.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Șemineul, o sursă de căldură și confort pentru căminul tău
Setari Cookie-uri