Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat ca termenul de finalizare a constructiei noului patinoarului din cadrul Complexului National este sfarsitul anului 2015.

"Putem spune cu bucurie ca rezolvam si problema de la patinoarul Flamaropol, aflat intr-o situatie deplorabila. A fost una dintre problemele de suflet cu care ne-am confruntat. Nu a fost finantat, nu s-au gasit alte surse, iar patinoarul a ajuns in situatia in care nu se mai putea practica sport. Prin intelegere cu Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti a transferat acest patinoar si terenul afenerent catre Consiliul General. Se afectueaza un studiu pentru constructia unui nou patinoar. Termenul de finalizare este undeva la sfarsitul lui 2015, cand vom avea un nou patinoar in Bucuresti", a spus ministrul, conform Mediafax.

Nicolae Banicioiu a precizat ca impreuna cu Ministerul Dezvoltarii vor fi demarate lucrarile de reabilitare a complexurilor sportive: "Impreuna cu ministerul dezvoltarii am reusit sa promovam o hotarare de guvern privind programul de reabilitare a complexele sportive nationale pentru a imbunatati structura sportiva de performanta. Ministerul dezvoltarii va pune in practica acest program din 2014".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Cum să transformi o casă la țară într-o veritabilă gospodărie
Setari Cookie-uri