#prosit2014: Concertul de Anul Nou de la Viena, in direct ACUM

Cel mai mediatizat eveniment muzical clasic din lume este transmis la aceasta ora in direct de Televiziunea Publica - la TVR 1, TVR HD si pe online pe tvrplus.ro.

Comentariul in direct este asigurat de Catalin Sava. Transmisia televizata le ofera Concertul de Anul Nou de la Viena telespectatorilor din peste 80 de tara, anunta TVR.

Filarmonica din Viena l-a invitat pe Daniel Barenboim sa dirijeze Concertul de Anul Nou din 2014. Este o recunoastere a celor 25 de ani de colaborare muzicala cu dirijorul principal al Operei de Stat din Berlin. Daniel Barenboim a condus Filarmonica din Viena pentru prima data cu ocazia Concertului de Anul Nou in anul 2009.

Pentru prima data in istoria concertului, inaintea celui de-al doilea bis, traditionalul “An der schönen blauen Donau”, milioanele de telespectatori vor putea sa-si ureze “La multi ani” prin intermediul retelelor de socializare. Toata lumea este invitata sa-si felicite prietenii si familia - cu hashtag-ul #prosit2014, mesajele telespectatorilor vor putea fi urmarite in intreaga lume.

Citeste si:
Concertul de Anul Nou de la Viena, in direct ACUM
Concertul de Anul Nou de la...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri