Tratamentele cu Gerovital, facute de medici ai institutului Ana Aslan, vor reveni in acest an in statiunile balneare romanesti, pentru prima data dupa anul 1990, a declarat Nicu Radulescu, presedintele Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR).

"Revenirea brandului Ana Aslan in statiunile balneare din Romania va incepe printr-un proiect pilot pe care o sa-l desfasuram la Tusnad-Bai. OPTBR si Asociatia Romana de Turism Medical au semnat un protocol cu casele de asigurari din strainatate si statiunile vor primi primii turisti straini care vor beneficia de tratament Ana Aslan", a spus Radulescu.

In urma unui contract intre OPTBR si Institutul de Geriatrie Ana Aslan, institutul se angajeaza ca tratamentele si produsele geriatrice Ana Aslan sa fie distribuite in statiuni. "Noi vom asigura conditiile de cazare si masa si ei asigura medicii specialisti in geriatrie. Astfel, turistii care vor veni si sunt asigurati in strainatate vor beneficia de servicii de sanatate in Romania si vor deconta serviciile prin casele de pensii straine", a adaugat Radulescu. Primele tratamente vor incepe in luna aprilie la Tusnad, scrie Mediafax.

"Tratamente Ana Aslan au mai existat in hotelurile balneare din Eforie prin anii '70, dar apoi produsul a fost abandonat. Urmeaza ca proiectul sa se extinda in cele aproximativ 20 de statiuni balneare atestate. Vom face si promovare in strainatate, de unde asteptam aproximativ 10.000 de turisti in acest an pentru tratament cu Gerovital", a mai spus oficialul OPTBR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri