Inspectorii Primariei Capitalei au inceput desfiintarea instalatiilor de agrement din Parcul Herastrau, printre care Roata Mare, cursa de cai, pista de masinute, trambuline si alte constructii cu caracter provizoriu.

Potrivit municipalitatii, instalatiile de agrement amplasate in Parcul Herastrau, dar si constructiile cu caracter provizoriu apartineau societatii comerciale Dino Park Invest SRL, relateaza Mediafax.

"Societatea Dino Park Invest SRL, in calitate de proprietar si administrator, nu detine niciun document legal de amplasare a acestora pe terenul apartinand domeniului public al municipiului Bucuresti din Parcul Herastrau - parc cu regim de ansamblu monument istoric", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Primariei Capitalei.
Instalatia de agrement "Roata Mare", care apartine aceleiasi societati, "are o vechime de peste 50 de ani si o uzura fizica ridicata", iar instalatiile de agrement preluate de la fosta societate comerciala Agrement SA "au o vechime de peste 30 de ani, unele dintre ele nefiind in stare de functionare", au mai spus reprezentantii municipalitatii.

Acestia au precizat ca, dupa ce zona va fi eliberata, va avea aceeasi destinatie ca si in prezent, respectiv loc de joaca pentru copii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri