Potrivit municipalitatii, instalatiile de agrement amplasate in Parcul Herastrau, dar si constructiile cu caracter provizoriu apartineau societatii comerciale Dino Park Invest SRL, relateaza Mediafax.

"Societatea Dino Park Invest SRL, in calitate de proprietar si administrator, nu detine niciun document legal de amplasare a acestora pe terenul apartinand domeniului public al municipiului Bucuresti din Parcul Herastrau - parc cu regim de ansamblu monument istoric", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Primariei Capitalei.
Instalatia de agrement "Roata Mare", care apartine aceleiasi societati, "are o vechime de peste 50 de ani si o uzura fizica ridicata", iar instalatiile de agrement preluate de la fosta societate comerciala Agrement SA "au o vechime de peste 30 de ani, unele dintre ele nefiind in stare de functionare", au mai spus reprezentantii municipalitatii.

Acestia au precizat ca, dupa ce zona va fi eliberata, va avea aceeasi destinatie ca si in prezent, respectiv loc de joaca pentru copii.