Harley Davidson, expozitie cu motociclete din 1918 pana astazi

Mai multe modele de colectie Harley Davidson, din 1918 pana in 2014, vor fi expuse la mallul Promenada. Expozitia este deschisa pana pe 1 iunie.

Printre modelele expuse va fi modelul "Harley Racer", produs in 1927, care are un singur cilindru, cu un motor cu o capacitate de 350 de cmc (cm cubi). Este unul din cele mai rare modele Harley Davidson, un exponat al vremurilor in care cursele reprezentau o adevarata aventura.

Politia americana a cumparat, in 1962, 10.000 de motociclete modelul "Duo Glide" pentru monitorizarea traficului, datorita imbunatatirilor aduse predecesorului sau "Hydra Glide"? Prin adaugarea suspensiei in partea din spate, modelul, supranumit "The Police", a devenit mult mai confortabil.

Motocicleta "Sportster® 883 Reste" este in prezent etalonul stilului retro Harley-Davidson®. Rezervorul clasic de combustibil in stil "peanut" combinat cu steagul in carouri inspirat din curse asigura motocicletei un aspect cool, de Sportster clasic. Aceasta motocicleta este propulsata de un motor Evolution™ de 833 cc produs pentru perfectiune.

Citeste si:
Burger King deschide un nou restaurant în București
Burger King deschide al...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri