Carolyn Coleman, care se deplaseaza intr-un carucior cu rotile, ii acuza pe patronii restaurantului, cunoscut drept Monk's Cafe in serialul de succes "Seinfeld", ca incalca legea privind drepturile persoanelor cu dizabilitati, pentru ca nu le ofera acestora un acces facil in interiorul cladirii. Coleman a declarat ca ar dori sa manance la acest restaurant, pentru ca este foarte aproape de cabinetul medicului sau, dar nu poate, pentru ca nu exista o cale de acces pentru scaune cu rotile iar spatiul nu permite manevrarea in siguranta a caruciorului. Femeia a deschis un proces si cere despagubiri de 30.000 de dolari si o promisiune din partea patronilor restaurantului ca vor crea facilitati de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

"Nu avem o cale de acces facil pentru persoanele cu dizabilitati, dar avem mese afara. Le pot folosi pe acelea, in timpul verii nu este o problema" a declarat managerul restaurantului, Manuel Papas, scrie Mediafax.

Exteriorul restaurantului a fost folosit de producatorii sitcomului "Seinfeld", in anii 1990, ca decor pentru cafeneaua unde se intalneau personajele interpretate de Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus si Michael Richard.

Serialul "Seinfeld", difuzat in anii '90, a avut noua sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori si i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod.