Avand in vedere cererea locala din ultimii 3 ani din Timisoara, World Class Romania - leader in industria wellness-ului autohton care ofera de peste 14 ani ultimele experiente in fitness in Bucuresti si Cluj, a decis preluarea integrala a business-ului local de la francizatul sau din Timisoara.

World Class Timisoara se va alinia astfel la standardele de calitate ale celorlalte cluburi din Bucuresti si Cluj, aducand timisorenilor servicii si facilitati premium.

Clubul nou reachizitionat presupune o investitie initiala de 850.000 de euro in prima etapa de renovare si dezvoltare: sala de fitness si cardio cu echipamente de ultima generatie (Reebok si Life Fitness), studio nou de aerobic (210 mp) si de cycling (cu 42 de biciclete noi), zona de Functional Training, ultimele tendinte in fitness (Queenax si SYNRGY 360), sauna uscata.

In prima parte a anului viitor vor urma noi investitii in zona de piscina si terasa.

Din 25 octombrie, World Class Timisoara astepta timisorenii cu experiente la standarde internationale.
In echipa World Class Timisoara vor impartasi din vasta lor experienta locala si internationala cei mai renumiti instructori si antrenori personali: Julio Papi, Peter Ambjorn, Per Markussen, Izabela Lacatus, Ramona Vasilescu Hnyatek si Raluca Babaligea.

ISTORIE COMPANIE

World Class este cel mai mare lant de fitness din Romania, insumand 11 centre, peste 300 de angajati si peste 26.000 de membri. Cele 11 centre ofera acces in salile de Gym, Aerobic, Cycling si Relaxation Area & SPA, punand la dispozitia membrilor sai cele mai noi si moderne servicii de pe piata. Compania se diferentiaza de celelalte sali de fitness din Romania, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concepte de fitness in exclusivitate in Romania (programele Les Mills).

World Class Romania este o companie cu capital strain, cu activitate in Romania si Serbia si cu o cifra de afaceri estimata pentru 2014 de 12.000.000 Euro, din operarea a 11 cluburi de fitness, urmand ca pana la sfarsitul anului 2015 sa ajunga la peste 20 de cluburi si o cifra de afaceri de peste 20 milioane euro.

World Class are obiectivul strategic (si resursele necesare) sa opereze in Romania peste 33 de cluburi moderne pana la finalul anului 2017, facilitand un stil de viata sanatos in toate marile orase din Romania.

In privinta actionariatului, acesta este reprezentat de un fond de investitii polonez - Resource Partners si numara printre investitori, institutii consacrate precum Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare si Rabo Bank (una dintre bancile mari europeane, cu capital majoritar olandez). Fondul are la activ 7 investitii, in variate sectoare economice, atat in Polonia, cat si in Letonia si in Romania, iar filozofia sa de investitii este bazata pe cresterea durabila si sustenabila a companiilor si operarea acestora in conformitate cu cele mai stricte reglementari etice si legale.

MISIUNEA WORLD CLASS
To provide a welcoming place for our members, away from home and work, where we motivate and inspire each member to improve their lifestyle and to be a significant social factor in our members’ lives.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri