OMV Petrom si Muzeul de Arta aplicata/Arta Contemporana din Viena (MAK) pun la bataie 37.000 de euro, prin concursul "Create your Bucharest". Cei care sunt creativi se pot inscrie in competitie, pana pe 15 ianuarie 2015, cu o lucrare prin care sa exprime ce inseamna pentru ei Capitala. Marele premiu valoreaza 10.000 de euro.

Castigatorul locului intai va fi desemnat in martie 2015 si va primi un premiu in bani in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, vor fi acordate 9 premii speciale in valoare de 3.000 de euro fiecare. Inscrierile in concurs se pot face numai online, pe www.createyourbucharest.org.

Participantii trebuie sa intre in competitie cu un proiect din domeniul artelor vizuale (pictura, desen, gravura, medii mixte, sculptura, obiect, fotografie, video, film, media), designului (planuri, prototipuri, noi tehnologii) si arhitecturii (planuri, modele, fotografie, video, film, noi tehnologii) despre Bucuresti.

Rezultatele competitiei Create your Bucharest vor fi prezentate in cadrul expozitiei MAK Mapping Bucharest: Art, Memory, and Revolution 1916–2016, unul dintre principalele proiecte ale Vienna Biennale 2015: ideas for change (12 iunie – 4 octombrie 2015), initiat de directorul MAK, Christoph Thun-Hohenstein.

Din juriu vor face parte Peter Weibel (presedintele juriului si Director al ZKM|Center for Art and Media Karlsruhe), Barbara Baum (OMV ART PROJECTS, Viena), Andreiana Mihail (art consultant, Bucuresti), Alice Rawsthorn (critic de design, International New York Times, Londra) si Christoph Thun-Hohenstein (Director, MAK, Viena).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri